JW Bouwconsult is een allround bouwkundige adviesorganisatie voor de zakelijke en particuliere markt.

Door de jarenlange ervaringen opgedaan op het gebied van bouwmanagement en projectontwikkeling een betrouwbaar bouwadviseur in deze spannende tijden van de bouwsector.

Bouwprojecten komen mondjesmaat van de grond, de risico’s zijn te groot en de haalbaarheid is onzeker.
Op kosten wordt meer dan eens gelet, elk dubbeltje wordt omgedraaid.

Dus ook op advieskosten moet gelet worden.
Het inschakelen van een kleine organisatie is misschien wel een goede oplossing om de kosten van advies laag te houden en meer te kunnen investeren in het bouwproduct.

Bovendien haalt u een ervaren adviseur in huis die ruime ervaring heeft opgedaan in projectbudgetten en bewaking van de kosten; een win-win-situatie.

U kunt JW Bouwconsult ook inzetten voor de directievoering, bouwbegeleiding, controle van bestekken en contracten, bouwstand opnamen, haalbaarheidsstudies, projectcoördinatie en projectmanagement.

Naast de opgedane ervaringen kan JW Bouwconsult beroep doen op een groot netwerk aan adviseurs die specialisten zijn op een specifiek onderdeel van de bouwadvieswereld. Met hen zijn speciale afspraken gemaakt met betrekking tot de honorering indien JW Bouwconsult hen inzet.

JW bouwconsult kan op maat worden ingezet afhankelijk van uw wensen.
Graag verwijs ik u naar de contactpagina voor het maken van een geheel vrijblijvende afspraak om de mogelijkheden met u door te nemen.